Verzenden & retourneren

ALLE VRAGEN OVER BEZORGEN OP EEN RIJTJE: 

LEVERTIJD

Bestellingen worden direct in behandeling genomen en we proberen altijd binnen 24 uur te leveren (na ontvangst van betaling). Mochten wij je hele bestelling of een aantal producten uit je bestelling niet op voorraad hebben, dan laten wij dat direct per telefoon of email weten. In de regel kunnen wij elke tas sowieso binnen no time leveren, tenzij die tijdelijk is uitverkocht, maar dat is bij ons écht maar tijdelijk!

LEVERING STANDAARD MET DHL of POST NL

Onze bestellingen worden standaard verstuurd met DHL en of Post NL. Het voordeel hiervan is dat beide bedrijven werken met het Track en Trace principe waardoor je postpakket te volgen is. Bij het afleveren van pakketten probeert de postbode twee keer een pakket te bezorgen. Indien na de tweede poging niemand opendoet is het pakket nog 3 weken lang op het dichtstbijzijnde postkantoor af te halen. Het kan ook voorkomen dat wij vanuit een ander depot moeten leveren, in dat geval wordt geleverd door UPS en krijg je geen track en trace, echter kan deze wel speciaal op aanvraag worden geleverd.

AFHALEN IN AMSTERDAM

Natuurlijk ben je ook altijd welkom in onze winkel op de Linnaeusstraat 100 te Amsterdam Oost. Betalen doe je via contante betaling, pin of creditcard. Je kunt je bestelling hier ook direct afhalen.

Onze openingstijden zijn:

Maandag:       13.00 - 18.00 uur;

Dinsdag:        10.30 - 18.00 uur;

Woensdag:     10.30 - 18.00 uur;

Donderdag:    10.30 - 18.00 uur;

Vrijdag:          10.30 - 18.00 uur;

Zaterdag:       10.00 - 17.00 uur;

Zondag's         gesloten (behalve net voor Sinterklaas en Kerst natuurlijk).

VERZENDKOSTEN BINNEN NEDERLAND

Bestellingen boven €35,- euro worden GRATIS thuisbezorgd. 
Bij Vaudetassen.nl betaal je voor bestellingen onder €35,- euro slechts 5 euro verzendkosten.

VERZENDEN EN KOSTEN VOOR BELGIË

Voor bestellingen die naar adressen in België moeten worden verzonden, zijn wij genoodzaakt een bedrag van EUR 8,- in rekening te brengen voor elke bestelling onder de 100 euro. Daarboven is het inbegrepen dus GRATIS.