portemonnees


Zoek je een tof cadeau of gewoon echt iets nieuws, look no further! Met deze wallet ben je niet alleen gevrijwaard van skimaanvallen (RIFD) en gebroken pasjes, wellicht de grootste kick van ze allemaal is dat die zo mooi afkleed.
Net wat ruimer gesneden dan de Miniwallet dus extra plaats voor kaarten en zonder druksluiting betekent meer ruimte en nog makkelijker te verbergen in je pak of broekzak.
Heb je een overdosis aan bank- of creditkaarten dan is deze wallet voor jou! Daarnaast is die hetzelfde als de normale (miniwallet) variant. Bestel nu en ga skim vrij door het leven.
Minimalistische portemonnee, Made in Holland, van top kwaliteit leer en dankzij de aluminium behuizing zijn al je RFID kaarten beschermd tegen skimmen en breken!
Een Nederlands fenomeen! RFID proof, netjes afgekleed en geen gezeur meer met gebroken kaartjes! Bestel nu of kom langs in onze winkel.
Een Nederlands fenomeen! RFID proof, netjes afgekleed en geen gezeur meer met gebroken kaartjes! Bestel nu of kom langs in onze winkel.

Vaude Benno

€41,00
Erg handige, veelzijdige toilettas die de binnenkant goed beschermt dankzij het waterafstotende PVC vrije materiaal waarvan die is gemaakt. Vele opbergvakken, spiegel en haak
Een Nederlands fenomeen! RFID proof, netjes afgekleed en geen gezeur meer met gebroken kaartjes! Bestel nu of kom langs in onze winkel. Gratis geleverd!
De lichtste paraplu op dit ,moment die ook nog eens sterk is!